Himmel, se Havet!

Havefestligt

mandag 25. april 2011klokken 11:24 · 2 kommentarer · Haveliv

I går var en særlig dag i haven. Vi havde planlagt nem mad, som skulle spises af det nye service på den nye dug. Bjørnen havde bedst om en af vores sommeryndlinge, rejer i spidskål med dild og ærter, og den var jeg helt med på.

Mens jeg gav hytten en overhaling, bagte brød og snittede spidskål begynde beskederne at tikke ind. Andrea ville kigge forbi med is, og en af Bjørnens kammerater havde også mod på at hænge ud i haven, selvom der blev truet med graverarbejde.

Og en skøn dag blev det. Jeg kunne tulle rundt, og pusle med toiletrulleblomster, mens ungersvendene vendte komposten, og gravede bede, og det var som timet, da Andrea ankom med rigelige mængder af is og guf fra Ismageriet.

Efter en hyggelig stund ved bordet, trillede Andrea hjemad, og jeg gjorde klar til aftensmad, hvoraf begge de gravende ungersvende, der dog havde lagt spaderne, tog godt fra. I dagens anledning havde vi indkøbt en flaske hvidvin til testning af jordkøleskabet, og jeg må sige at det virkede helt fint. Kold vin og sommermad, bedre kunne det ikke blive.

Mere snak og hygge, mens solen forsvandt bag træerne, og så blev det for koldt, og vi lukkede dagens låge, og vendte snuderne videre, ungersvendene endte i biffen, og jeg endte i sofaen.

Tak for en dejlig dag, alle tre! Flere af dem. Mange flere af dem. Tak!

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy