Himmel, se Havet!

Byen kalder

tirsdag 19. april 2011klokken 19:20 · 2 kommentarer · Haveliv

Havelivet griber om sig. I dag fik jeg både noget fra hånden, og alligevel ikke. Der var mange tanker indover, og meget traven rundt på de små stier. Graveri blev det dog til, og underlig nok synes jeg, det er fedt. Hårdt bestemt, men fedt.

I morgen bliver jeg nok nødt til at vende snuden mod noget byliv, for der er lukkedage i sigte, og mad må der til. Men, haven skal der også være plads til. Jeg har nemlig planer om at grave mig igennem anden del af dagens dont.

Der er ikke mange ord på kontoen i dag, de er gået op i havetanker. Aftenen vil blive brugt på flere tanker, og planlægning af bede, og lidt fjernsynskiggeri, så ikke mere fra mig i denne omgang.

En dejlig aften til jer alle, og husk at kigge på månen, som garanteret også er pæn i dag.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

  • Laila

    Ja, det kan være fedt at grave – netop fordi, der får man det synlige bevis for, at man har fået noget fra hånden. Desværre kan jeg ikke lave så meget af det tunge i haven mere selv, for ryggen har fået et knæk. Men nyd det, mens du kan 😉

  • Pernille

    Jow.. lukkedage. Det gik pludselig op for mig jeg hellere må få skrevet en liste og provianteret lidt i morgen. Hjælpen jeg ellers mente måtte være for hånden udebliver lissom, så lige om lidt må jeg hellere tage fat i kraven på “nogen” 🙂

Læg en kommentar

Jimmy