Himmel, se Havet!

Tiden kommer.

søndag 28. oktober 2007klokken 14:44 · 4 kommentarer · Nuet

Det er helt forunderligt, hvad en time kan betyde. Jeg føler pludseligt, at tiden kommer i stedet for, at den går.

Jeg har ikke stillet på uret endnu, og hele tiden glædes jeg over, at kunne konstatere, at tiden er en time foran, og puha, klokken er mindre, end jeg lige umiddelbart tror. Dette er det eneste forhold, der gør sommertidsbegrebet acceptabelt for mig.

Det hele forstærkes yderligere ved, at jeg har fri i morgen, og ikke skal op før hønsene får sko på, og hanen galer.
Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy