Himmel, se Havet!

Castro på skideren

fredag 4. februar 2011klokken 11:01 · 7 kommentarer · Køkkenskriverier, Ud og se og hjem igen.

Det var jeg sådan set også, da jeg sent i går vendte hjem efter en dejlig dag med mange cocktails, og andre gode oplevelser. Der gik tre antihistaminers tid, før jeg landede igen.

Andrea og jeg spiste og drak os gennem aftenen med bjerge af calamaris, burgere, rigtig mange frites og som førnævnt – adskillige cocktails. De flinke og opvakte unge tjenere sørgede for at holde os velfodrede med ekstra store portioner, så vi holdt os ædru nok til at holde den varierede strøm af cocktails gående.

Salon 39 byder på lidt af hvert, og vi nåede da også at få dyppet snablen i en hel del forskellige, men vi afholdt os fra både real duck, ox and pork. Det var trods alt for sundt, men måske en mulighed for et vist fødeindtag, når vi realiserer vores pensionplan, og indlogerer os på Nimb, og hvor vi, iført behagelig og blød slåbrok, drikker os til døde. I cocktails!

Lykkeligvis for helbredet kårede vi ‘Penicillin 39’ som aftenens absolutte vinder. Og det på trods af, at jeg vovede mig ud i både banan og cubansk cigarbitter, i en ‘While Copenhagen is burning’ der endte med at sætte Castro på skideren.

Og lad nu bare være med at spørge nærmere ind i denne navneforandring, ikke!?

Da vi bagefter trillede henad fortovet med kurs mod hjemtransport, blev vi enige om, at der vist var sparet på alkoholen i de ellers velsmagende cocktails, og der blev sendt kærlige tanker til både  Gin-Gin Mules toppet godt op med frisk mynte, og Georgia Mint Juleps i duggede sølvbægre.

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy