Himmel, se Havet!

Ulden i kanten

søndag 14. november 2010klokken 11:09 · 3 kommentarer · Bagning, Køkkenskriverier, Strik

Her lugter af hjemmebagte boller. Nej, her dufter faktisk. Temmelig lifligt. Ti lækre boller ligger under et fugtigt klæde på risten. De skal bruges til Bjørnens burgere senere i dag, men ett par stykker ryger nok ned inden, med ost og æblesylt på. Til kaffen, som jeg glæder mig til.

Jeg broderer stadig på min fine islænder, som stille og roligt gør sig ekstra lækker mellem mine hænder. Så allerede nu inden den overhovedet er taget i brug, er jeg sikker på, at den bliver et voldsomt hit i vintergarderoben.

Og lur mig, om tankerne ikke allerede kredser omkring tasken med den islandske uld, for at frådse i farver til endnu et projekt.

Nåmen, det var den der kaffe, vi kom bort fra.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy