Himmel, se Havet!

Hvalfisk

mandag 20. september 2010klokken 19:27 · 3 kommentarer · Aftenstund, Strik, Ve og vel, Vejret

Er der forskel på halv fem og fem?

Kurven er fuld af gode sager, trætheden sidder tæt i nakken, men dybest i hænderne. Gammelrøde gummistøvler synker ned i frodigt græs, der strutter af sundhed på grænsen til forfald og efterår. Brune blade, kastanieskaller og en enkelt hvalfisk.

Jeg vil gladeligt lade mig kalde Jonas, og blive opslugt  af en hvalfisk, hvis bugens indre byder på varme, hygge, lys og vanter på strikkepinde af ædelt træ. Mørkt behageligt træ. Måske en lille lurer på noget billigt fjernsyn, hvis ikke der er andet, de kan byde på. Finde freden i fingrene, der gør ondt som ind i et eller andet mindre pænt.

September tag dig nu lige sammen!

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy