Himmel, se Havet!

Den havde vi ikke lige set komme

tirsdag 24. august 2010klokken 19:51 · 11 kommentarer · Ve og vel

En ombygning. Restaurering. Omstrukturering.

For at komme frem, måtte jeg tilbage, og samle mig sammen til at starte påny. Tolv kilo faldt, og skinneben står skarpt under en hud, der igen gør, hvad den skal. En skov af hårstrå står stadig tæt som græs i en plæne. Nyt liv i det grå. Og forhåbentlig snart nyt liv til de mågevinger, der brændende ønsker sig medvind til ny udfoldelse.

Efter dagens nye syn på min smertende nakke, så jeg realiteterne i øjenhøjde. Smerterne er kommet for at blive, og jeg skal lære, at dele stue med dem. Bagefter tog jeg skridtet ud, og lod lokkerne falde for mesterens saks. Og her står jeg. Opgraderet. Opdateret. Stærk som en okse er sårbar.

Tag godt i mod Sifka. Hun er ny i trafikken.

Did you like this? Share it:

11 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy