Himmel, se Havet!

Cupfreak.

mandag 27. august 2007klokken 15:29 · 4 kommentarer · Nuet

Jeg har en svaghed for krus og kopper. Bjørnens søster har luret mig og mener, at jeg kan finde et krus eller en kop til enhver lejlighed, eller var det omvendt? Eller?

Jeg prøver virkelig at undgå nærkontakt med den slags service, men i øjeblikket er det lidt svært, fordi jeg leder efter nogle glas, der vil tilfredsstille både mit og Bjørnens behov for voldsom væskeindtagelse i store mængder, så vi er ude i noget med store størrelser.

I mens jeg leder efter de helt rigtige glas, falder mine øjne ofte, helt tilfældigt naturligvis, på krus og kopper undervejs, og ja, så var det at jeg….

Derimod var der sort skærm med hensyn til aftensmaden, men sådan en stribet aubergine kan jeg da altid bruge til et eller andet. Der var også en flok squash, der var vinde og skæve. En bakke knaldrøde peberfrugter. Dansk majskyllingefilet. Lilla strikkegarn…..!?

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy