Himmel, se Havet!

Forgæves

onsdag 11. august 2010klokken 17:11 · 1 kommentar · Indkøb, Strik

Da jeg cyklede over broen, lagde jeg mærke til flådens friske fyre var i gang med en større manøvre i havneløbet, mens pigerne på kajen så beundrende til. Jeg mener det, der var piger på kajen. Både store og små, voksne og yngre. Bemærkelsesvis mange. Og jeg var på vej over broen.

Forgæves.

Da jeg næsten var nået frem, opdagede jeg de manglende kurve foran butikken, og nå ja, det er jo onsdag!, ramte mig lige oveni.

Forgæves.

Jeg vendte nemlig ikke om, og kørte den lige vej hjem igen. Nej, jeg forsøgte at snige mig til det turkise mohair, der var grunden til min cykeltur, der helst skulle overstås, inden regnen slog til.

Forgæves.

Ingen anden butik i Københavns indre ville af med turkis mohair, og selvom jeg ikke blev våd, blev jeg træt og  ladt i stikken ganske resultatløs. I morgen, i morgen, i morgen. Jeg skulle have ventet til i morgen, hvor jeg måske kan ramme et hul i skydækket efter fyraften, og få bragt garnet til huse.

Da jeg kom hjem, stod der en pakke fra den grønne på skrivebordet. Så helt forgæves var dagen alligevel ikke.

Den plettede poncho er blevet nummer tre i rækken, og man må sige, at når jeg først går i gang, så bider det sig fast. Så fast at jeg efterhånden næsten overvejer at tage imod bestillinger!

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy