Himmel, se Havet!

Kongernes dal

søndag 6. juni 2010klokken 19:11 · 2 kommentarer · Famiglia

Og dronningernes, for den sags skyld.

Lille Max sammen med sin mor –  min niece, og de andre niecer, svigerinden og min bror kom forbi til en frokost sat sammen af, hvad vi nu havde valgt at bidrage med. Og kedeligt blev det ikke. Der var skinkesteg, godt brød, gode oste og lækker salat. Kaffeapparatet leverede varen, den gode kaffe, som følgesvend til delikat kage og svulstige flødeboller.

Bagefter vandrede vi i Kongernes dal, eller langs Memory Lane, du vælger selv, og sorterede billeder af mennesker, der var engang. Oldeforældre, bedsteforældre, forældre, tanter, onkler, fætre, kusiner, gamle kærester, gamle venner og deres bekendte. Os selv, som små, mellemstore, store, og vores egne børn. Gamle breve, og postkort sendt hjem fra ferier, der forlængst er forbi.

Er du klar over, hvor træt man er bagefter?

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy