Himmel, se Havet!

Kornfede duer på græs

onsdag 19. maj 2010klokken 18:28 · 2 kommentarer · Aftenstund, Køkkenskriverier, Ve og vel

Når man vågner tidligt med temaet fra Rocky summende i hovedet, ved man godt, hvad klokken er slået. Og en halv times tid senere var jeg igang som fitnisse på Byens Hotel. Så kom ikke her!

Eller jo, kom bare, for ærlig talt handlede det faktisk lidt om ‘nu, eller aldrig’. Nogle gange spænder jeg nemlig lidt ben for mig selv, når jeg skal ind i nye sammenhænge, men det blev heldigvis til et ‘nu’. Den værste hurdle er overvundet, og så bliver det vist bare Sempre Dirrito fremover.

Mens duerne, på trods af den gode majvarme, stadig græsser sig kornfede, koger jeg torskerogn og kartofler. Der er også købt den gode grove remoulade, og jeg tildeler mig selv en skefuld i dagens anledning.

I sofaen ligger der stadigvæk noget stikkelbærgrønt, og venter på, at jeg slår op til ærmer.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

  • Eva_O

    Du ved jo godt, at den der venter på noget godt…!! Så det stikkelsbærgrønne løber såmænd nok ingen stedet… 🙂
    God torsdag til dig og dine…

  • Zette

    Duerne flyver hen over byen, flyver de hen til dig?

    Og hvordan er det lykkes duerne at forblive fede under den hårde vinter, når småfuglene ser så skravlede ud i vores have?

Læg en kommentar

Jimmy