Himmel, se Havet!

Blot en kat

mandag 3. maj 2010klokken 16:38 · 15 kommentarer · Katten., Nuet, Øv, Ve og vel

Ja tak, men hun er vores altdominerende nattegudinde, som igennem seks år har charmet sig helt øverst op på piedestalen. Det er ikke så forfærdelig længe siden, vi besøgte dyrlægen til det årlige tjek, og han fandt hende i fantastisk fin form, alderen taget i betragtning. Ingen problemer her. Overhoved!

Nu er vi bekymrede. Dybt og meget.

De sidste dage har hun nemlig ikke spist noget af betydning, pelsen er mat, og hun fælder meget, og det er flere dage siden at hun er hoppet op på spisebordet for at nyde udsigten. Det ser ud som om, at hun ikke støtter ordentlig på bagbenene, og for det meste ligger hun på siden med bagbenene strakt helt ud. Det virker ikke som om at hun har smerter, men et eller andet er helt galt!

Dyrlægen holder fri i dag, så vi må vente med at komme videre med vores bekymringer indtil i morgen tidlig. Indtil da køber vi rejer, og Whiskas vådkost med masser af sovs, for at se om vi ikke kan lokke lidt mad i hende.

Ja ja, hun er blot en kat, men hun er vores, og som sagt er vi bekymrede. Meget!

Did you like this? Share it:

15 kommentarer indtil videre ↓

 • Ibber

  Åh, det er noget skidt. Jeg håber, det blot er ingenting.

 • Gitte Joensen

  Åhh, hvor jeg føler med jer. I min verden er der ikke noget, der hedder “kun en kat” – herregud, de kære dyr bliver jo en del af familien – man holder af dem, passer på dem, glædes over deres hengivenhed for os og bekymres over dem, når “noget” er galt.
  Hvor er det synd – især for nattegudinen – men også for jer, at i må vente med at få hjælp til hende, til i morgen.
  Held og lykke med det.

 • Hanne

  Åh hvor trist.
  Stakkels kat og stakkels jer, der skal holde uvisheden ud helt til i morgen.
  Håber at der findes råd for dårligdommen, så “gudinden” kan finde sin solskinsplads igen.
  Trøstende tanker herfra

 • Lene

  Nok er det dyr, men det er vores dyr, og det gør ondt, når de har det skidt.

 • Lotte

  Åh nej, nu er jeg også bekymret for den kære gudinde!
  Jeg har altid haft katte i mit liv, og har det som Gitte at der ikke er noget, der hedder “kun” en kat. Hun er jeres (eller I er hendes er vel mere korrekt, hvis hun kunne give sit besyv med) og hun skal blive rask igen.
  Jeg håber, dyrlægen kan trylle.
  Pust pust og mange tanker….

 • Eva

  Jeg er en rigtig “kattemor” selvom jeg ikke har kat længere. Det lyder ikke godt med jeres dejlige eksemplar. Håber, dyrlægen kan hjælpe. Jeg havde engang en kat, det fuldstændig holdt op med at tage føde til sig. Det viste sig, at den havde slugt en sølvpapirskugle, der helt blokerede spiserøret. Lige før det var for sent, kom den op af sig selv. Vi krydser fingre for, at det også er noget harmløst med jeres.

 • Anne

  Åh nej, sender gode tanker til jer alle, for man har det ikke godt når ens dyr ikke trives. Jeg håber det er harmløst.

 • Anne F

  Øv.. det lyder ikke godt. Håber for jer at det blot er en forstoppelse. Eller andet harmløst. Ja de bliver jo en del af ens tilværelse, så selvfølgelig bekymrer i jer da. Håber at det går godt, de plejer jo at være seje sådan nogle kattedyr. Det er en del af det som gør dem interessante, og specielle. Alt godt til jer og gudinden.

 • Jonna

  Hun er ikke bare en kat men en del af famillien, de giver os jo mange grin og glæde.Og siger man ikke en kat har 9 liv så mon ikke hun kommer på toppen igen. Jeg syntes jo hunde er søde, men en kat vil jeg ikke undværer,de er syntes jeg mere spænende dyr.

 • Therese

  Stakkels Gudinden, og stakkels jer. Jeg ved præcis hvor bange man bliver, og jeg krydser fingre for at det er en forstoppelse eller maveonde. Har hun kastet op eller været på bakken ?
  Mange tanker til jer.

 • Netho

  Uha krydser fingre for hun ikke fejler noget alvorligt!

 • Klidmoster

  Alle fingre er krydsede. Håber at den dyre læge kan gøre noget for hende. Mange tanker og god karma herfra!

 • Gittemay

  Føler med dig – en kat er absolut ikke ‘bare’. Håber ikke, det er noget alvorligt.

  KH Gittemay

 • Susling

  Åh nej dog! Har været der og det gør så ondt så ondt. Kan måske være noget med nyrerne?! Det er meget almindeligt for katte især, hvis de har fået meget tørfoder. (Og fordi jeg har været der selv og har sørget mange gange, så har du forklaringen på, hvorfor jeg efter mere end 20 år ikke længere har katte. En kat er nemlig ikke bare en kat. Det er et familiemedlem. Og alle mine lever stadig i min erindring.)

  PS. Natgudinden er sådan en gudesmuk kat. Føler med dig.

Læg en kommentar

Jimmy