Himmel, se Havet!

Blot en kat

mandag 3. maj 2010klokken 16:38 · 15 kommentarer · Katten., Nuet, Øv, Ve og vel

Ja tak, men hun er vores altdominerende nattegudinde, som igennem seks år har charmet sig helt øverst op på piedestalen. Det er ikke så forfærdelig længe siden, vi besøgte dyrlægen til det årlige tjek, og han fandt hende i fantastisk fin form, alderen taget i betragtning. Ingen problemer her. Overhoved!

Nu er vi bekymrede. Dybt og meget.

De sidste dage har hun nemlig ikke spist noget af betydning, pelsen er mat, og hun fælder meget, og det er flere dage siden at hun er hoppet op på spisebordet for at nyde udsigten. Det ser ud som om, at hun ikke støtter ordentlig på bagbenene, og for det meste ligger hun på siden med bagbenene strakt helt ud. Det virker ikke som om at hun har smerter, men et eller andet er helt galt!

Dyrlægen holder fri i dag, så vi må vente med at komme videre med vores bekymringer indtil i morgen tidlig. Indtil da køber vi rejer, og Whiskas vådkost med masser af sovs, for at se om vi ikke kan lokke lidt mad i hende.

Ja ja, hun er blot en kat, men hun er vores, og som sagt er vi bekymrede. Meget!

Did you like this? Share it:

15 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy