Himmel, se Havet!

Flyvefærdige fugleunger

onsdag 28. april 2010klokken 19:35 · 4 kommentarer · Aftenstund, Arbejde, Køkkenskriverier

I morgen ligger en hel stak farveller, og venter, når jeg sætter mig til bords med kaffe, godt brød og mormordug. Vi har hænderne fulde af flyveklar fugleunger, der har næbbene vendt mod skole og fritidshjem. Plus det løse, der af andre årsager drager videre mod nye børnehaveliv. Og der sidder jeg med glade miner, og bliver en lille smule tom indvendig.

På den anden side står en ny flok unger, og venter på at komme ind og lave rav i hierarkiet. Betuttede, nysgerrige og med øjne så store og blanke som nyslåede tokroner. Om fjorten dage rasler de ned fra stolene, eller falder udmattede i søvn i frikadellerne, for verden bliver pludselig så stor, så stor.

Da jeg cyklede hjem i dag, opdagede jeg, at lokalmiljøet var blev sart lysegrønt. Et enkelt træ bar endda hvidt, og en forsythias glade gulblomstrende grene sugede blikket så voldsomt til sig, at jeg nær var kørt i voldgraven.

For et øjeblik siden spiste jeg min del af de nye kartofler, der var blandet til salat med rejer, rucula og radiser. Lidt, men godt, og nu skal jeg arbejde.

Rigtig god aften!

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

 • Lone

  Ja lysegrøn – der er sket noget idag 🙂
  God aften.

 • Laila

  Det må være svært at sende fugleungerne afsted på små flyvefærdige vinger. Man kan kun håbe, at vingerne bærer.
  Rigtig god aften til dig:-)

 • Tina Vestergaard

  Jeg kommenterer det igen: smukt skrevet!
  Kh en eks-børnebastions-mor

 • Anne From

  Hej, jeg søger en der ved noget om hvornår vi kan forvente at vores alle sammens fugleunger er flyveklar, da jeg har fået en hankat som gerne vil ud, men risikoen for ungerne kan jeg ikke bærer. Jeg har nu været uheldig 3 gange, men gud ske lov kom de ikke noget til, vi fik dem reddet og smidt ham ind. (Vi sidder ude hos ham, så vi kan holde øje)

  På forhånd tak.

  Med venlig hilsen

  Anne From

Læg en kommentar

Jimmy