Himmel, se Havet!

Blålig aftenstund

tirsdag 27. april 2010klokken 22:56 · 2 kommentarer · Tanker om ting og tilstande., Ve og vel

Dagen har været underligt sammensat af kiks, koks og knækbrød. Og siciliansk flute med stegt kylling og noget tilfældig biks af tomat, champignon, bambusskud løg og bønner. Proteinerne manglede ikke i dagens loggerier.

Jeg er ramt af noget, der sender tankerne afsted i lange tråde, der undervejs strejfer en enkelt sabelkat eller to. Til sidst giver jeg op, og falder omkuld foran fladskærmen. Sammen med en genudsendt C. V., som rummer så mange ord, at han selv får ondt ind imellem. Han er storslået, og jeg har sagt det til ham. Engang for længe siden. Han har nok glemt det. Igen.

Da jeg bagefter rejser mig, er månen klar, himlen dybblå, og lysene i lejlighederne begynder så småningom at slukkes. Alt tæller, alt gælder, alt bliver godt. Sådan er det jo. Op og ned. I en evighed.

Godnat. Godnat. Godnat.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy