Himmel, se Havet!

Tarmslyng og mavebøjning

lørdag 17. april 2010klokken 13:28 · 5 kommentarer · Nuet, Ve og vel

Ro på. Jeg har sovet i nat. To uforstyrrede stræk med en pause omkring klokken halv fem. Der er ro i systemet nu, og jeg kan mærke en tydelig bedring. Men mine mavemuskler er lige så ømme som efter en milliard mavebøjninger. Ikke at jeg nogensinde har prøvet at tage en milliard mavebøjninger, men jeg bilder mig ind, at det ville føles sådan.

Men altså, klar bedring.

Jeg holder mig stadig lidt til sofaen, og har fattet lidt lilla strik, som skal ende med at blive en hue, som efter årstiden nok kommer til at ligge sommeren over, inden den kommer i brug. Og heldigvis, da.

Jeg er gået i sort/hvid på fjernsynet. Det gør lidt mindre forvirrende at være seer, og seer det er jeg så også i dag, mens jeg fortsat restituerer.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy