Himmel, se Havet!

Skær en torsdag

torsdag 1. april 2010klokken 11:58 · 2 kommentarer · Ferie, Indkøb, Kreativitet

Hvor herligt er det ikke, at vågne op i god tid, for så igen at vende blikket indad, og falde hen et par timer til. Solen stråler udover alle bunkerne, nullermændene, og hvad jeg eller har liggende, da jeg endelig bliver overtalt til at stå ud af fjerene.

Er denne torsdag da ikke  herlig?

I træskålen ligger kridhvide perler sammen med det grønne islæt, der skal laves til armbånd, som nydeligt vil matche et let solbrunt håndled, når den tid kommer. Det ene er allerede færdigt, og sommeren er rykket en dag nærmere.

Vi glæder os i denne tid, halleluja, og i morgen er det fredag.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy