Himmel, se Havet!

Sydhavnsvendt

torsdag 18. marts 2010klokken 16:12 · 1 kommentar · Tanker om ting og tilstande., Ve og vel

Undervisere kan være forskellige i deres måder, og der blev konstatret store udsving på enenrgimåleren da vi i dag, blev præsenteret for en ny af slagsen. Hold da op! Tungen lige i munden, og noget med hjem. Det er så skønt.

Og jeg er blevet så glad for, at jeg har fået sat så mange positive kommentarer ind på kontoen, at det står lysende klart, at jeg spadserer på den rigtige af livets landeveje. Nu mangler jeg bare at bedjævle Andrea på FB, så er min dag lige i skabet.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy