Himmel, se Havet!

Jyllandsposten

søndag 14. marts 2010klokken 15:21 · Endnu ingen kommentarer · Post.

Ja, jeg har også et eksemplar af Sarah Ban Brethnachs ‘Naturlig overflod’ liggende. Jeg ville gerne bruge den til at kaste blikke hist og pist, skimme lidt her, og skimme lidt der, men den er så forfærdelig grim. Lilla omslag med noget underlig-grønt som kontrast. Selve bogen har jeg af samme årsag ikke nået hele vejen rundt i, men det lidt jeg har skimmet med den ene øje på klem, virker tilforladelig, og til tider også brugbart.

Jeg sagde tidligere, at det var et godt brev fra Jylland. Hanne har nemlig gjort det igen, hun har syet mig et smukt bogomslag, så den naturlige overflod også kan strømme i min retning.

Tusind tak, Hanne. Igen.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy