Himmel, se Havet!

I sne står vi til halsen

tirsdag 16. februar 2010klokken 17:11 · 4 kommentarer · årstider, Vejret

Og TrilleNyx er frosset fast i andet gear.

Min baggårds byggeplads er ikke særlig attraktiv for tiden. Noget er ryddet, noget er rodet, noget er frostbidt, og noget er visnet. I sne står urter og cykler i skjul, og der er virkelig koldt dernede. I baggården, hvor store sække med byggeaffald er skjult under tunge dyner af sne, der bliver frisket op i graden af a whiter shade of pale, når der ind i mellem falder et drys pudder fra oven.

Mens jeg forbipasserer de sortrandede gråhvide isbjerge, der kanter sig langs cykelstien, griber jeg mig i at glæde mig til, de smelter, og igen afslører deres mere eller mindre tiltalende indre. Glæder mig til smeltevandsstrømme, der lykkeligt risler i kloaken, og små gule arme, der pludselig bryder igennem, og strækker sig op mod forårssolen. Strækker sig så meget, at det knager i jordskorpen og den flækker af fryd.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy