Himmel, se Havet!

Efter midnat

torsdag 24. december 2009klokken 14:19 · 2 kommentarer · Film, Jul

Årets julerose

Traditionen tror var Bjørnen og jeg i biffen lillejuleaften. Planlagt og tilrettelagt lang tid i forvejen, men i år glemte vi at hente biletterne og havnede på niende i stedet for sofarækken. Nå pyt, det gik, selvom jeg var lige ved at gå bag om dansen, da vi skulle stå i en meget, meget lang kø. Nå pyt, det gik og ‘Avatar‘ var en fabelagtig og fantastisk oplevelse. 

Klokken var blevet langt over midnat, da vi sad i en taxa på vej hjem, så det var altså gået hen blevet jul, da vi igen åbnede døren til bryggeboet.

Glædelig jul, sagde jeg til nattegudinden, mens jeg satte årets julerose på plads i vinduet. Pænt belyst ude fra stilladset stod den der, en hilsen til dem, der var engang, som vi bare ikke glemmer. Glædelig jul, sagde jeg, og gik i seng.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy