Himmel, se Havet!

Efter midnat

torsdag 24. december 2009klokken 14:19 · 2 kommentarer · Film, Jul

Årets julerose

Traditionen tror var Bjørnen og jeg i biffen lillejuleaften. Planlagt og tilrettelagt lang tid i forvejen, men i år glemte vi at hente biletterne og havnede på niende i stedet for sofarækken. Nå pyt, det gik, selvom jeg var lige ved at gå bag om dansen, da vi skulle stå i en meget, meget lang kø. Nå pyt, det gik og ‘Avatar‘ var en fabelagtig og fantastisk oplevelse. 

Klokken var blevet langt over midnat, da vi sad i en taxa på vej hjem, så det var altså gået hen blevet jul, da vi igen åbnede døren til bryggeboet.

Glædelig jul, sagde jeg til nattegudinden, mens jeg satte årets julerose på plads i vinduet. Pænt belyst ude fra stilladset stod den der, en hilsen til dem, der var engang, som vi bare ikke glemmer. Glædelig jul, sagde jeg, og gik i seng.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

 • Hanne

  Hej Kære Sifka
  Jeg ønsker dig og dine kære en dejlig juleaften. Du går vel og nusser i køkkenet og synger en lille sang :O)
  Håber vi ses i det nye år
  Kærlig hilsen Hanne

 • Sifka

  Kære Hanne

  Og tusinde gange tak i lige måde. Jep, jeg går og nusser, synger og til tider skråler en lille sang eller fire.
  Vi ses igen, hvis alting klapper, er jeg tilbage i det jyske til sommer:)

  Kærlig hilsen og knus Sifka

Læg en kommentar

Jimmy