Himmel, se Havet!

Brændte naller

torsdag 3. december 2009klokken 18:12 · 11 kommentarer · Aftenstund, Arbejde, Bagning, Indkøb, Køkkenskriverier

Porcelænsblomst

Jeg har rodet mig ud i noget julefrokost i morgen. Det medfører, at jeg også er rodet ud i noget ris a la mande og en julekage. Ved siden af har jeg været meget tidligt oppe, og derfor stadig halter bag af dansen for at få indhentet tilstanden af udhvilet overskud.

I dag har jeg ramt det stadie, hvor man gør åndssvage ting, eller bliver udsat for åndssvage hændelser, eksempelvis løfter man gryder med meget varme ører fra komfuret henover kaffeapparatet og videre ned på køkkenbordet uden grydelapper, eller river hul i sin frakke på køledisken i det lokale supermarked. Fodterapeuten skærer så dybt, at man både bander, svovler og bløder ud over det hele. Og blæsten tager fat i posen med det nyindkøbte meget skrøbelige porcelænspynt, som man varsomt har båret det halve af bydelen rundt, og smadrer den ind i cykelstyret, så én ud af tre tager varig skade.

Hvordan der er kommet tyggegummi i opvaskebørsten, gider jeg slet ikke komme ind på.

Men, jeg har lavet den bedste portion risengrød nogensinde. Lavet i ovnen, en indtil nu uprøvet teknik, som jeg vil tage til mig, for det er da for fedt at kunne slippe for at stå og røre i gryden hele tiden. Og så smager den bare så, englene synger.

Om lidt går jeg i gang med at bage en kage fra Anarkistens (køb den!) ægte bagebog. Så må vi se, hvor galt det går.

Did you like this? Share it:

11 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy