Himmel, se Havet!

Rosenrødt

mandag 30. november 2009klokken 17:50 · 8 kommentarer · Arbejde, Ve og vel, Vejret

Rosenrød eftermiddag

Det var godt nok, jeg kunne bare mærke det. Den var god nok, og det kunne jeg også bare mærke. Alt klappede, alt var klar, så jeg kastede mig ud i det pulserende igen i morges, da lyset begyndte at vende tilbage.

Og lyset svandt igen, allerede da vi skar midt igennem eftermiddagen, og lige før fire blev livet rosenrødt for alvor, og den første arbejdsdag efter Svinet var overstået.

I morgen når jeg vågner, begynder vinteren, og julen ligger lige straks, og kimer til fest. Men jeg vil begynde min december julemåned med at byde velkommen til fornyede kræfter, og det glæder mig i denne tid. Mere end julesne og klejner. Alt er godt!

Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy