Himmel, se Havet!

Mutzumums

søndag 29. november 2009klokken 17:40 · 4 kommentarer · Køkkenskriverier

Mutzumums

Æblerne greb mig om hænderne, og jeg hev en stor portion Mutzu op af kassen, og skrællede løs, mens noget fjernsyn kværnede i forgrunden.

Stykkerne røg i gryden med en rest balsamico, en indtørret klump lyst mucovado, revet citronskal og saften fra en økologisk af slagsen, fem små fed hvidløg, der blev hakket sammen med en lille klods frisk ingefær, og når jeg nu havde smuttet mandlerne, hakkede jeg lidt videre og tilsatte en god håndfuld af disse. Lidt salt og en stak rosiner.

Nu tager jeg chancen, og sælger skindet før, det er skudt, for det tegner rigtig godt det her, men jeg ved som sædvanligt ikke, hvor det færdige resultat ender. Måske ryger der mere i gryden, inden Mutzumumsen ryger på glas, men inspireret kan man da vist godt blive. Eller hvad?

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy