Himmel, se Havet!

Prøv noget nyt.

lørdag 30. juni 2007klokken 15:52 · Endnu ingen kommentarer · Nuet

Jeg har ordnet vasketøj, opvask og strikkeopskrifter. Bjørnen var hjælpsom og tog tjansen ud i regn og sol, så jeg kunne pleje min ‘ravnede havbund’.

Turen gik bl.a. til Netto, for jeg vil gerne prøve deres parabenfrie hudplejeserie. Jeg kan li’ duften og prisen. Nu kommer det så an på en prøve med resten.

På komfuret står smør og smelter, og jeg har taget æg og andre ingredienser frem til en gang madmuffins. Denne gang med oliven, parmesan og yndlings-rosmarin. Jeg skal også ha’ slået en dej op til brød og måske boller, lavet med hyldeblomstøl og ….?

Ind imellem skal jeg se lejede DVD’er. I går så jeg ‘Dreamgirls’ og her til formiddag så jeg ‘Flag of our Father’s’. Begge absolut anbefalelsesværdige. Når ovnen kører muffins, skal ‘Smokin’ Aces’, ‘Little Children’ eller ‘The Wickerman’ spinne på DVD afspilleren.

Vild med film? Hvem, mig?

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy