Himmel, se Havet!

Laaaaang dag.

torsdag 28. juni 2007klokken 19:42 · 4 kommentarer · Nuet

Jeg mødte idag ind på Instituttet før tid og var der efter tid. Jeg har haft 7 forældresamtaler. Jeg har haft en almindelig arbejdsdag ind imellem.

Inden jeg tog afsted i morges dansede jeg til Beatles i et anfald af genfunden glæde. Hvor kommer al den optimisme fra? Rester fra denne morgens glæde sidder stadig i mig.

Nu har jeg spist sushi og polpette på det gode brød, garneret med rabarberkompot. En sjov kombination, men det er mad og det er nemt, og det er Bjørnens værk. Der var også øl i køleren og selvom det kun er torsdag har jeg taget et glas. Senere skal jeg nyde jordbær med citron og sukkerknas.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy