Himmel, se Havet!

7.

tirsdag 26. juni 2007klokken 19:59 · 6 kommentarer · Nuet

Bjørnen gjorde rent bord og startede sin sommerferie igår. Jeg må vente med og lukke og slukke til fredag eftermiddag og inden da venter et par lange tunge dage.

Jeg har tinnitusunderlægningsmusik i dag og da jeg kom hjem, kørte jeg først og fremmest adskillige skiver af det gode brød ind, kun tilsat smør og ost, og bagefter tog jeg et par timers total dykand på sofaen. Mand, jeg er træt!

Jeg har lige set Meyers reklame for danske råvarer på DR1, mens jeg pillede hippiekluden op igen for, at få mønstret i rigtig rækkefølge og samtidig ændre farvesætning.

Jeg har fået lov til at låne et lille hus i ferien, så nu håber jeg på godt vejr, og ser med længsel frem til fredag eftermiddag, hvor jeg nok vil overraske Bjørnen med et måltid mad på en god restaurant i nærheden, som en slags karakterpenge.

Fredag eftermiddag kom ind, fredag eftermiddag kom, fredag eftermiddag…….

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy