Himmel, se Havet!

Rent held

onsdag 28. oktober 2009klokken 10:14 · 2 kommentarer · Strik

Bactus No 2

Da jeg kom hjem fra Aalborg, troede jeg i hele to dage, at jeg havde tabt min Bactus No. 1 i Metroen, på vej hjem fra lufthavnen. Dengang, jeg stadig gik rundt i uvidenhed om, at den havde sneget sig ned i udpakningsdybet, trøstede jeg mig med, at jeg snart var færdig med No. 2.

Nu er snart færdig overstået, og det smukke nøgle Kauni er omdannet til det lækreste tørklæde, der matcher yndlingsbukserne helt perfekt. Faktisk blev garnet købt for at tækkes en af mine Jyllandskjoler, men jeg opdagede, at jeg havde ramt lidt forkert, så derfor var det ekstra skønt, at konstatere, at muligheden lå hos bukserne.

Opskrift: Baktus. Pinde: Knitpicks 3,5. Garn: Kauni effektgarn, 100% uld 8/2, 140 g farve EZ.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy