Himmel, se Havet!

Udforskning

lørdag 26. september 2009klokken 12:26 · 15 kommentarer · glædeligt overrasket

Jeg nød torsdagens tidlige morgenbord i institutionen sammen med en vikar, der ligesom jeg drikker te i mange afskygninger. Hun bor i Malmø, hvor der åbenbart findes mange listige te-steder, og næste dag kom hun med en lille gave til mig.

Hun anbefaler især den med granatæble, som også har lidt peber i smagen. Spændende. Jeg glæder mig også til at udforske de forskellige chai-typer. Endnu mere spænding.

Og nu vi er ved te-drikkeriet, kan jeg afsløre, at jeg i løbet af et par dage fandt ud af, at der findes hele to personer i min omgangskreds, der ganske frivilligt kan finde på at nyde en kop dampende varm kamillete. Helt uden, at der er indblandet søvnmangel, forkølelser, eller ømme halse.

Hvad siger du? Løber du skrigende bort med rædslen malet i ansigtet, hvis man siger kamillete? Eller er du allerede smuttet, bare man nævner te i det hele taget?

Did you like this? Share it:

15 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy