Himmel, se Havet!

Favnen fuld

mandag 21. september 2009klokken 16:52 · 2 kommentarer · Ud og se og hjem igen., Ve og vel

Problemet er, at bussen standser på Kgs. Nytorv, hvorfra jeg skal videre med Metroen. Og billetten er dobbeltstemplet, og holder sagtens til en sviptur i Mad&Vin.

Men holder jeg? Snitterne fra lækkerierne?

Efter en rum tid, men stadig indenfor klippetid, står jeg på rulletrappen med posen. I behersket udgave. Ikke noget med chokolade, kaffe og te i lange baner. Lukuspasta, dyre udskæringer, eller økologiske råmælksoste. Jeg har faktisk begået mig pænt, selvom der selvfølgelig forekom en del befamling.

Chicken hotwings, tomater, tre dåser store hvide bønner og en enkelt flaske Lorina.

Da jeg kommer hjem, bliver jeg nærmest slået tilbage til start. Ikke over håndværkerlarm, de er faktisk helt fredelige, men en beboer prøver igen at spille dem ned af stilladset med tilbageblæst frisure tilfølge.

Da jeg går ud i køkkenet for at pakke ud, opdager jeg, at en eller anden har lusket en æske med Sarah Bernhard kager fra van H ned i min indkøbspose. Jamen altså, hvad tænker folk dog på?

Jeg tror sgu bare, at vi æder dem i aften.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy