Himmel, se Havet!

Tossede torsdag

torsdag 10. september 2009klokken 20:21 · 7 kommentarer · Arbejde, Hverdag

Here we go again. For tredje gang i løbet af to uger røg min tidlige fri-dag af h til. Det gjorde min torsdagsrengøring også. Jeg sov ikke ret meget i nat, så jeg væltede udmattet omkuld i sofaen, da jeg endelig ramte de hjemlige gulvbrædder med trætte fødder, trætte ører og ja, træt altsammen.

Efter et par timer brød jeg atter gennem overfladen, men hvem gider begynde en rengøringsdag klokken syv om aftenen?

Bjørnen lavede lækre burgere til aftensmad, og om lidt ligger jeg igen i sofaen, for at se en smule fjernsyn, inden jeg kryber i kanen, for at få krop og sjæl til at mødes igen under ordnede forhold. Jeg er fungerer nemlig som en hovedløs høne, hvis jeg ikke får sovet nok, når tingene maser.

Og maser, det gør de. Sgu!

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy