Himmel, se Havet!

Blålyst.

tirsdag 12. juni 2007klokken 22:33 · 2 kommentarer · Tanker om ting og tilstande.

Om lidt går jeg i seng og jeg ta’r en bog med. Jeg vil nemlig se om jeg ikke kan overkomme min læseblokering, for jeg er ved at være temmelig irriteret over, at jeg i en længere periode ikke har kunne læse en rigtig bog uden at gå død i den.

Jeg elsker at læse, jeg elsker bøger, jeg elsker bogstaver og sprog. Jeg kan også godt li’ at snakke og høre gode fortællinger og historier. Trangen til det skrevne ord har tvunget mig ud i læsning af telefonbøger og sågar Berlingerens (!) annoncetillæg når det var rigtig slemt.

Jeg ‘læser’ også lydbøger, for det er en mulighed for stadig, at kunne få kørt ord ind, selvom man midlertidigt har næsen igang med noget andet, som forhindrer at man kan ha’ en bog i hænderne.

Ergo, jeg vil læse igen, jeg vil, jeg vil!

Godnat.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy