Himmel, se Havet!

Pindeværk med fremskridt.

tirsdag 12. juni 2007klokken 21:56 · Endnu ingen kommentarer · Nuet

Jeg er nu hjemme igen fra et veloverstået møde. Det var dejligt at cykle hjem i et vejr, der var lettere at trække. Lidt regn ville ikke være af vejen, men heller ikke for meget for virksomheden holder sommerfest i denne uge, og da er det klart bedst med tørvejr.

Jeg har haft tid foran fjernsynet og har også fået rørt pindene. Jeg er kommet godt igang med trøjen, men skal rulle plade til nøgle, før jeg kan komme videre med sweateren. Farverne på billederne er ikke helt gode, for der var ikke daglys nok tilbage, da jeg tog dem.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy