Himmel, se Havet!

Hold straks op

søndag 26. april 2009klokken 18:38 · 3 kommentarer · Øv

Moder-pc’en strejker igen. Efter at jeg fik nyt tastatur, har den virket upåklageligt. Lige indtil i morges, hvor den nægtede, at fungere efter hensigten, og endda fik skærmen lokket til at meddele, at pc’en ikke fandtes. Altså!

For et øjeblik siden gravede jeg mobilen op af tasken for at opdage, at den, såkaldte, nye mobil var stendød. Jeg mener, efter fuld opladning, går den død efter en Københavnertur i tasken, hvor jeg overhovedet ikke brugte den. Det holder da bare ikke. Altså!

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy