Himmel, se Havet!

Den glemte fugl

tirsdag 21. april 2009klokken 18:08 · 4 kommentarer · Kreativitet

I dag huskede jeg den glemte fugl fra i går. Jeg klippede den første af slagsen, en dag i november, og interessen blev så stor, at der hurtigt fløj flere fra arket. Med tykke nåle ridsede vi hver vore mærker i guldpapiret, og efterhånden kom de op og hænge.

Jeg drømmer sjældent om at klippe-klistre gentagelser i privaten. Men alt er jo relativt, og man har et standpunkt, der heldigvis kan laves om. Som nu.

I lørdags kunne jeg købe karton med hjem. Vælge og vrage mellem skønne farver. Forårsagtige. Sommeragtige. Og jeg vælger mørkebrunt! Eller nej, måske var det ikke rigtig mig, der valgte. Jeg blev draget. Viljeløst, i virkeligheden.

Nåmen, nu ligger der fem ark og en enkelt guldfugl, så må vi se, hvornår der går hul på projektet.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy