Himmel, se Havet!

Kinderægget

torsdag 29. januar 2009klokken 17:58 · 7 kommentarer · Ve og vel

På et tidspunkt udbrød jeg,”Jeg er kørt i grøften!”, hvorefter en af de rigtige sjove replicerer, “Ring efter Falck”.

Senere på dagen forærede jeg et eftertragtet papirklip væk til en lysblond dreng, der gjorde gengæld ved at forære mig to af hans.

Se, det var hele to af de gode, og måske kunne jeg nå et helt Kinderæg, inden dagen var omme?

Jeg omlagde hjemturen, og besluttede at få ordnet et ærinde, der ellers skulle have været gemt til senere, for noget stak i hjerte og hals, og jeg gad ikke ankomme tudende til hoveddøren. Igen. Og sæt nu, at der igen i dag stod en kasse grøntsager, eller noget andet uoverskueligt.

Nåmen, på et tidspunkt står jeg, nu jeg alligevel er der, og prøver mig gennem det kvarte af forårskollektionen, godt gemt af vejen i et komfortabelt prøverum. Det er derfor helt bestemt ikke mig, der er genstand for de to kvinders latter, der lyder ude i butikken, men på et splitsekund er jeg klar til at vande høns. På stedet.

Jeg virrer hvepsene væk, og beslutter mig for lidt grønt og anderledes, samt lidt sort og sædvanligt. Smiler og takker farvel. Kører afsted gennem kuldeskær.

Da jeg når hjem, tuder jeg alligevel, for mit Kinderæg bliver fuldt. Bjørnen er på banen igen, har spist, har ikke brækket sig siden i nat, og jeg aner igen konturen af den friske unge mand, han jo i virkeligheden er, og jeg vræler af bare lettelse.

Vi har spist nu, Bjørnen er draget af, han er lige begyndt i lære som personbillist, jeg er alene med nattegudinden, og hører latteren i kulissen, mens sabelkattene knurrer i kosteskabet. Never give in, never give up, et lille stykke af en sætning har revet sig løs. Summer venligt, mens det hvirvler rundt. Jeg griber det taknemmligt, og takker.

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy