Himmel, se Havet!

Pist væk igen

lørdag 10. januar 2009klokken 16:31 · 6 kommentarer · Tanker om ting og tilstande.

Selvfølgelig er det dejligt, at tiden bare flyder i en lind strøm. Der sker gode ting i min tilværelse, og jeg nyder ikke at skulle tænke så meget over sabelkattene i kosteskabet længere. Eller for tiden. Eller, hvordan det nu hænger sammen. Men altså, ligenu er det mig, der styrer.

Men præcis som i går, vågner jeg op sidst på eftermiddagen, og rammes af, “hvor var det lige dagen blev af”-spørgsmålet, og må spole filmen tilbage, for at finde ud af det.

Så her sidder jeg igen på kanten af mit køkken, og bliver bevidst.

Vil jeg klage og klynke? Overhovedet ikke, men det er bare så uvant for mig, at tiden bare går sin gang, og at det ikke er den tunge af slagsen. Jeg har opdaget, at noget er begyndt at røre på sig, efter lang tids dvalelignende tilstand. Jeg føler, at jeg gror, bryder gennem overfladen, og bliver modigere. Og gladere.

Mens tiden flyder afsted i en lind strøm, og alt er godt. Rigtig godt, endda.

OPDATERING. Bagefter går det op for mig, at jeg faktisk tror, at jeg har et behov for at falde i staver, og bare lade stå til. Ligesom når man bliver træt og bare MÅ sove. Og helt alene om det behov, er jeg vel ikke?

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy