Himmel, se Havet!

Københavnerkylling

mandag 22. september 2008klokken 18:46 · 3 kommentarer · Ud og se og hjem igen.

På Kongskilde Efterårsmarked var der meget at se på. Nogen forsøgte at lokke mig op i traktorsædet, men jeg skulle ikke nyde noget, og forøvrigt havde jeg spottet, at der var risiko for at få olie på tøjet. Så, nej tak!

Der var også noget med én, der udstoppede dyr. Det kom jeg slet ikke i nærheden af. Jeg tror vist, at der var nogen, der blev tilbudt at holde en and, mens den blev stoppet ud. Havde der så været tale om en fed økoand, friskpillet og klar, der skulle proppes op med lækkert fyld, havde jeg selvfølgelig mast mig frem.

På et tidspunkt gik jeg sammen med Shabby, der ytrede, at hun gerne ville prøve at spinde, for der sad ‘Lulu’ og lod rokken gå. Jeg skulle ikke nyde noget, for det var jeg nok for bøvlet på fingrene til. I hvertfald lige i øjeblikket. Men derfor ville jeg da ikke lade chancen gå en anden én forbi. Så jeg maste mig frem, og forhørte mig om muligheden var tilstede. Og det var den da.

Da Shabby ikke havde prøvet at spinde før, kunne hun ikke blive sluppet løs ved rokken, men måtte prøve med en håndten, og hun gik på med krum hals. Efter et par lidt kiksede forsøg kom forløsningen endelig. Aiii, jeg kan!

Ja, gu’ filan ku’ hun, og nu er hun klar til et weekendkursus. Og jeg var bare en københavnerkylling med et kamera.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy