Himmel, se Havet!

Mad i fad

søndag 29. juni 2008klokken 19:01 · Endnu ingen kommentarer · Nuet

Jeg kogte en kylling i går sammen med enebær, hele nelliker, laurbærblade, peberkornsblanding med havsalt og en citron i kvarte. Da den var kølet af, pillede jeg den, og gemte det meste til idag. I går blev noget af kødet brugt til et par rugbrødsmadder.

I dag strimlede jeg et kvart spidskål, en håndfuld gulerødder og en squash. Jeg hældte olie i bunden af et fad og smed de strimlede grøntsager i og krydrede med citronsaft, tørret oregano, orange peber og salt. Til slut skivede jeg en halv citron, der sammen med en slat sambuca afsluttede roderiet, der straks kom ind i varmen.

Da alle grøntsager var mørnet, smed jeg kogt kylling i tern, samt en slat piskefløde i fadet, og varmede det i yderligere 10 minutter. Det var det.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy