Himmel, se Havet!

Usoigneret søndagsgrød

søndag 29. juni 2008klokken 12:24 · Endnu ingen kommentarer · Nuet

Har man nu, som jeg, sovet rigtig godt og længe, er der store chancer for, at man er godt og grundig sulten ret hurtigt efter. Når man kort tid herefter konstaterer, at brødkassen er tom, går man i bjørnehulen, og foreslår, at Bjørnen henter brød, eller at vi spiser havregrød. Uhm, siger Bjørnen, og konstaterer temmelig hurtigt, at det er længe siden, at vi har fået havregrød.

Godt så. Havregrød er valgt, og jeg må åbne en pakke svenske havregryn, der hverken er økologiske eller biodynamiske, men de er store i flagerne og silkebløde. Septemberalfens mor har efterladt to æbler, og det ene bliver ternet, og halvdelen ryger i grødgryden, og resten bliver blandet med en skefuld lingonsylt.

Grøden bliver, i færdigkogt stand, smagt til med salt og hældt i grødfadene, og ovenpå kommer den søde tand, blandingen af æble og lingonsylt.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy