Himmel, se Havet!

Gennembrud

søndag 29. juni 2008klokken 11:13 · 2 kommentarer · Ve og vel

Det var en meget lang og besværlig dag i går. Jeg var dødtræt, og forventede ikke meget fremgang. Derfor er det forunderligt at gå i brædderne med den overbevisning, og sove i samfulde tolv timer for derefter at vågne op og mærke, at nu er bøtten vendt.

Der er stadig masser af tanker og ting, der skal på plads, men det ter sig på en anden måde, og er mere medgørligt og overskueligt. Min krop er stadig øm efter behandlingen i fredags, men det er helt tydeligt, her det sker. Det gamle skidt skal jages på porten ikke alene med tankens kraft, men også via fysikken. Når røgelsen er dampet af, er jeg også, for nu skal der også sparkes røv i fysisk forstand.

Sagde jeg virkelig det?!

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

  • fiskerfernandez

    Fedt, Sifka! Det er de små ting, som til sammen gør en forskel i den sidste ende. Men lysten, som jeg fornemmer her hos dig, skal jo også være der til at gå i detaljerne og sparke røv hvor man kan.

  • Shabby - Marianne

    Gu skal der sparkes røv og nu kommer solen 🙂

Læg en kommentar

Jimmy