Himmel, se Havet!

Overtagelse

lørdag 28. juni 2008klokken 11:47 · 6 kommentarer · Katten.

Nattegudinden har egen pude og kurv, derudover er der flere egnede steder, hvor man som kat kan flade ud. Sådan har det været længe, men nu er noget nyt vist ved at ske.

I flere uger har hun, på trods af tidligere nervøsitet ved at gå på dyner, som nu vist er helt glemt, boltret sig i min seng. Hele dage af gangen og flere i træk. Den afsatte nattesoveplads, lader hun hånt om, og ligger sig, hvor det passer hende. I fodenden, eller endnu bedre på mig.

Sidste nye indslag, er at hun har indtaget min yndlingsplads i stuen. Hun breder sig med andre ord i min sofa. Vælger jeg at holde på min ejendomsret, sætter hun sig tæt på mig og stirrer! Er det mon på tide, at jeg sætter foden i gulvet, eller passer hun bare ekstra godt på mig?

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy