Himmel, se Havet!

Kluddermoi

fredag 27. juni 2008klokken 12:29 · 2 kommentarer · Ve og vel

Jeg forventer ikke, at tingene bare løser sig selv, så jeg søger hjælp til opløsninger. I dag er der løsnet op for en hel del, og gråden sidder i halsen. Fysikken tuder til gengæld ikke, men kræver hvile og masser af vand. Vandet tager jeg i store glas, mens hvilen giver sig selv. Den spørger ikke, men hiver bare stikket ud.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

  • Jeannette Mariae

    Åh, Sifka… Det er godt at græde og søge den rette hjælp. Rigtig god bedring 😉

  • NILLE

    Sifka, måske tolker jeg dine ord anderledes end de er ment… men kan kun tilslutte mig, at det er så sundt at erkende, at andre kan hjælpe én – selvom det kræver at tårerne må trille… god week-end til dig 😉

Læg en kommentar

Jimmy