Himmel, se Havet!

Fra stilk til skål.

lørdag 28. april 2007klokken 18:40 · 3 kommentarer · Nuet

For anden gang i år bliver jeg fristet til en gang ovnbagt rababerkompot. Første gang valgte jeg den helt enkle opskrift med rabarber i snit + rørsukker og derefter ind i ovnen.

Denne gang udvidede jeg recepten med kanelbark og vaniljestænger i store stykker, og så ind i varmen. Der blev tyktflydende, sursød saft i overflodsskud. Det bli’r gemt til en senere lejlighed. Til en klat is, dryp til en kage eller ??

Vi skal have det lidt nemt i dag, så vi napper kompotten til et stykke godt rugbrød og en god, lille lunet delle eller to, tre måske…

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

  • Anne

    Kompot og delle, det er godt, og så med en tyk skive rugbrød med koldt smør på, uhm 🙂
    Kylling og kompot, det er nu også godt!

    Jeg har købt et bundt rabarber i dag, måske bliver det til en lille kage i morgen, med sorte vanilleprikker og tung marcipan.

    Jeg har sendt dig 2 mails i dag, er de kommet frem?
    Nyd resten af aftenen.
    KH Anne

  • judith

    Det er første gang jeg hører om rabarber som tilbehør til delle:-)
    Æblemos har jeg fået serveret til, og det var ganske udmærket.
    Men jeg kommer til at prøve det en dag.

  • Sifka

    Ja tak, Anne jeg har fået dem og har svaret:-)

    Judith, det smager dejligt, og så er det lidt syrligere end æblemos.
    Dejligt du kigger ind her 🙂

Læg en kommentar

Jimmy