Himmel, se Havet!

Fra stilk til skål.

lørdag 28. april 2007klokken 18:40 · 3 kommentarer · Nuet

For anden gang i år bliver jeg fristet til en gang ovnbagt rababerkompot. Første gang valgte jeg den helt enkle opskrift med rabarber i snit + rørsukker og derefter ind i ovnen.

Denne gang udvidede jeg recepten med kanelbark og vaniljestænger i store stykker, og så ind i varmen. Der blev tyktflydende, sursød saft i overflodsskud. Det bli’r gemt til en senere lejlighed. Til en klat is, dryp til en kage eller ??

Vi skal have det lidt nemt i dag, så vi napper kompotten til et stykke godt rugbrød og en god, lille lunet delle eller to, tre måske…

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy