Himmel, se Havet!

Den anden af to.

onsdag 30. april 2008klokken 17:26 · Endnu ingen kommentarer · Nuet

Der skete jo en dag, at jeg forlod godt selskab på grund af dårligt øl. Nu drikker jeg den anden af de to øl, jeg købte med hjem den dag. Der hviler en slags fredagsølstemning over det ganske køkken og både øl og stemning nydes.

Maden er nem, fremtryllet af rester fra i går, og blot tilsat et par økologisk schnitzler, der lige skal have en tur på panden. I mens drikker jeg altså øl, og glæder mig over, at jeg skal nyde fire dage helt efter egen næse.

Resterne udgøres af en råkost fremstillet af revet gulerod, strimlet citronskal, halvtørret tomat, cashewnødder og citronsaft, samt ægyptiske kartofler med smør og karse. Det er altsammen blevet vendt på en varm pande og tilsat et skvæt piskefløde.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy