Himmel, se Havet!

På randen af detox.

tirsdag 29. april 2008klokken 18:14 · 2 kommentarer · Nuet

Jeg sniger mig rundt. Læser og gør klar. Det er noget af en omlægning, jeg er på vej ud i. Jeg siger, for en periode, farvel til, sådan cirka, mel, gryn og korn, mælkeprodukter, kartofler, ris, pasta, sukker, alkohol og en del frugt. Til gengæld kan jeg æde uhæmmet af alle mulige grøntsager, samt kød, fisk og dem der med fjer.

Jeg gentager lige, for en periode! Desuden vil jeg, ved sådan et stort projekt, tillade mig selv at tage én dag af gangen.

Men først skal jeg forberede mig videre, derefter holde ferie og så…

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

  • Marianne's mening

    Det første jeg læste var, for en periode siger jeg farvel… jeg troede du ville holde pause herinde. Men heldigvis for mig er det ‘kun’ til noget mad 😉

    Og ‘kun’…. det er jo mange gode ting du diger farvel til.
    Held og lykke 🙂

  • Therese

    Held og lykke med det! Glæder mig til at høre mere 🙂

Læg en kommentar

Jimmy