Himmel, se Havet!

Stjernestøv.

lørdag 26. april 2008klokken 20:40 · 3 kommentarer · Musik, Øjeblikke.

Jeg ser DR2 tema. Jeg ser Marc Bolan og bagefter flejner jeg ud til Get it on. Sådan helt for mig selv. Nattegudinden sidder på en stol og ser meget undrende til.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

  • Anne

    Jeg har også set det program…det var så godt…Eddie og jeg snakkede om, at vi dengang enten var til Slade eller Sweet, jeg var til Slade, Eddie ikke til nogen af dem , han var mere Jimmy Hendrix agtig…men skøøøønt program.

  • Anne

    NB og nu ser vi Poul Dissing.

  • Sifka

    Dengang var jeg heller ikke til hverken eller, men skulle jeg presses ville valget blive Slade. Jeg var nok også sådan Jimi Hendrix agtig:) Det var skønt med et helt program om Marc Bolan, dengang var jeg på allerede, da han var alfehippie agtig.

Læg en kommentar

Jimmy