Himmel, se Havet!

Tivolitur.

torsdag 24. april 2008klokken 21:37 · 3 kommentarer · Ud og se og hjem igen.

Det var en dag uden aktioner og arrangementer. Den bød stort set kun på rengøring af de kommunale legoklodser, og altså bagefter intet kollegialt samvær med interessante øl i solskin.

Men Andrea gad godt. Hun havde allerede i går lagt et tilbud i kommentarfeltet for det tilfælde, at jeg skulle komme til at mangle ølselskab, og samtidig kunne jeg så begynde at genopdage magien ved Tivoli, og flashe det nye årskort.

Til en start faldt vi over en del, som vi kunne brokke os over, men langsomt tog magien alligevel fusen på os, og vi overgav os til ølkrus og hygge på Færgekroen. Der sad vi i solen, og snadrede samme med den lokale øland, der steppede på tønde, hvis man gav den opmærksomhed nok.

Andrea havde hørt noget om økologiske hotdogs, men da vi endelig fandt det magiske økopølsested under Dæmonen, var det kun franske hotdogs, der var tale om, og det gad vi ikke. I stedet vendte vi om, og gik på nudelbar. Det var en ny oplevelse for mig, men den var positiv, også selvom der blev serveret underlige anretninger, som grøn salat med ristede løg og chokoladekage med wasabi!

Megen snak senere var vi forfaldne til henholdsvis tog og cykel, og vi skiltes med udsigt over et nydeligt Palads, der tegnede sig smukt mod den aftenblå himmel.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy