Himmel, se Havet!

Forårsgrønt.

søndag 30. marts 2008klokken 16:29 · 2 kommentarer · Tanker om ting og tilstande.

Det pureste forår ligger på bordet, og venter på kniven.

I går fandt jeg årets første ramsløg i Incos grøntsagsafdeling. Ikke et øje er tørt, når ramsløgene kommer til byen, og der er skyllet en pæn portion til den cubanske oksegryde, som er dagens ret i dag.

På det sted, hvor foråret skinnede mig i møde, gik jeg amok i den ene pose med krydderurter, efter den anden. Basilikum, rosmarin, citrontimian, salvia, koriander, kørvel og det labre ramsløg. Høj på de grønne kulører hev jeg ned fra hylderne, mens hjernen spandt frådsende i grønne opskrifter og ideer.

Når poserne er tomme, ved jeg at jeg vil sidde tilbage med abstinenser, og tænke over, hvorfor fanden at grøntsagsafdelingerne i mine lokale supermarkeder ikke huser den slags fornøjelser?

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy