Himmel, se Havet!

Fremadrettet.

mandag 31. december 2007klokken 11:58 · 7 kommentarer · Nuet


2007 var året, hvor jeg pressede mig, fra stress og smadret selvværd, fremad til jeg igen fandt fødderne, og fik fodfæste. Det var også året, hvor jeg for alvor standsede op, og så mig selv, og ikke mindst min tro følgesvend, meget dybt i øjnene. Gjorde front og kom videre. Genvandt fornøjelsen ved at være glad og håbefuld med en vis portion fandenivoldskhed lurende.

Og det er godt, for det giver mod, og gør nysgerrig.

Nysgerrig nok til at give sig i kast med bloggeriet, og det har betydet meget for mig. Nok mere end nogen aner. Bloggeriet har åbnet en interessant verden af ord og billeder, andre kreative udfoldelser, samt den ro der følger med godt tidsfordriv.

Jeg fortsætter at blogge lidt endnu, for jeg synes, at jeg er sluppet ganske pænt fra det, og jeg er desuden faldet pladask for at bevæge mig rundt i en verden befolket af alle jer kreative og interessante mennesker. Jeg har glædet mig over alle jeres kommentarer og alt det andet, der er fulgt med. Jeg har glædet mig over at møde nogen af jer i levende live, og det gør jeg gerne igen og gerne med nye deltagere.

Nu ser jeg frem til en længe ventet nytårsaften uden angst og bekymring. Jeg tror på det, og glæder mig over, at vi her i hytten igen har fast grund under fødderne.


Rigtig godt Nytår!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

 • Shabby in Town

  Et rigtig godt og lykkebringende Nytår til dig og Bjørnen.Jeg er glad for at du kom udi bloggeriet – for ellers havde jeg nok aldrig mødt en så dejlig kvinde som du… I aften så skåler jeg kl 24 i retning mod dig . tusind knus

 • Husejer

  Klokken 24 løfter jeg glasset og skåler med dig på afstand.

  Godt nytår til dig og Bjørnen – 2008 bliver et godt år.

 • Lone

  Rigtig godt nytår til dig.

  Jeg glæder mig til at læse din blog, også i det nye år.

 • Liselotte

  Tillykke med dit nye liv, Sifka. Det er blevet godt, kan jeg mærke. Det har været en fornøjelse at følge din færd og jeg hænger med i 2008 også.

  Du ønskes et rigtigt godt nytår 🙂

 • gitte

  Godt med glæde, håb og fandenivoldskhed – you go, Sifka !!

  Dejligt at læse og se dine ord og billeder. Lækker mad du har i den første skål ! godt nytår til dig og Bjørnen med det nedarvede mosle- gen.

 • lifeondyssen

  Må 2008 gøre dig endnu mere stærk og fandenivoldsk 😉
  Tak for fornøjelsen at følge med på din vej og jeg følger med i 2008.
  Endnu en gang godt nytår til dig og dine kære ..

 • Madame

  Dejligt at læse Sifka! Du har sørme gjort det godt. Hvor var det godt, at du fandt på at skrive blog.
  God nytårsdag til dig her fra Nordsjælland.

Læg en kommentar

Jimmy