Himmel, se Havet!

Status i september

mandag 12. september 2011klokken 19:59 · Endnu ingen kommentarer · Ve og vel

Jamen, se nu der! – nu regner det igen, og udsigten er helt anderledes end i går, hvor månen, lettere sløret, stod fuld af fornøjelse på himmelbuen. Og fuld af fornøjelse var jeg, da det pludselig slog mig, at for første gang i mange år, var mine hænder fuldstændig glatte, og fri for øgleskæl, og andre tørre pletter.

Men fornøjelsen blev næsten glemt væk igen i dag, da jeg, som lyn fra en klar himmel, ragede mig en blærebetændelse til, samt et uprovokeret blå mærke på undersiden af min venstre ringfinger. Det er forøvrigt nu nærmest helt væk igen! Ligeså meget ud af det blå, som det kom.

Mærkværdig, og irriterende, da jeg synes, at have rigeligt fra den skuffe.

Ja, undskyld mig, men for tiden har jeg sgu svært ved at se skoven for bar’ træer!

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy